Alma & Bror.jpg

Mit jordemoder manifest:

Når fødslen gennemleves som en fredsfyldt og kærlig begivenhed gives du, dine børn og din familie, nye værdier at opleve jer selv og jeres relationer ud fra.

Heriblandt tilgivelse og mod. Dette er det dybeste potentiale i den naturlige fødsel.

Tara Ravn


Se min tilsynsrapport ved Styrelsen for Patientsikkerhed 2019

Hos mig møder I god tid og en jordemoderfaglig tilgang til graviditet og fødsel, som både er sikker og videnskabelig, men også holistisk, åben og fyldt med blide værktøjer og visdom, der virker.

Fødslen er en smuk og livsbekræftende begivenhed. Den kræver varme, ro og fordybelse. I den sammenhæng er tryghed og tillid helt afgørende. Derfor er kerneværdierne, i den omsorg, jeg giver netop disse.

Jeg tilbyder et nærvær, som er kærligt og roligt, og en helhedsorienteret og forebyggende tilgang til dig, barnet og hele jeres familie. Mit mål er at være en tryg klippe for jer igennem hele forløbet, og at I altid føler jer set og hørt.

Hver eneste graviditet og fødsel ekkoer langt ind i moderskabet og jeres familiedannelse. Derfor er det nu, at I skal definere, hvordan rammerne for jeres barns fødsel skal være.

Jeg kan støtte jer hele vejen, eller hjælpe når I blot har brug for 1:1 rådgivning, en second opinion eller hvis du ønsker enkeltstående fødselsmodnende vejledning og omsorg.

Overordnet gælder det, at transporten er dækket såfremt I bor i Storkøbenhavn. For Nordsjælland og Sverige tilfalder der kørselsomkostninger. 

 

                                     Ydelser & priser;

 

Det store forløb

 

Genkendeligt, personligt og trygt. Vi mødes måske allerede når du er 21+ eller tidligere? Fødselsforberedelsen gives som en del af jordemoderkonsultationerne.

 

indhold:

 

Konsultationer  á 1 1/2  times varighed i det omfang der er behov for

Vejledning og råd gives på mail i hele perioden

Fødselsforberedelse

Pleje og forkælelse, feks. fodbade og massage lægges ind i konsultationerne

Rådighed fra 37+0 til du har født

Etablering af et rituelt fødselsalter, hvis det giver mening for dig?

 

De efterfødselsbesøg der er brug for, så I føler jer trygge og amningen er veletableret

Vaginalsteam med vilde urter

Efterfødselssamtale og evaluering

Mulighed for tilkøb af Motherblessing samt tilkøb af Efterfødselslukning med 10% i reduktion.

Deltagelse i mine andre workshops og fødselsforberedelse også med 10 %

                                                            Pris  27.000 kr.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Det lille forløb      

Smukt og roligt sikres du individuel omsorg. Vi møder først hinanden sidst i din graviditet og I har ikke behov for helt så meget forberedelse. Fødselsforberedelse mini gives som en del af jordemoderkonsultationerne.

 

INDHOLD:

 

2 konsultationer á 1 times varighed før fødslen

Vejledning og råd gives på mail i hele perioden

Fødselsforberedelse mini

Rådighed fra 37+0 til du har født

2 efterfødselsbesøg á 1 times varighed

Vaginalsteam med vilde planter og blomster

 

Efterfødselssamtale og evaluering

Mulighed for tilkøb af Motherblessing samt tilkøb af Efterfødselslukning med 10% reduktion.

Deltagelse i mine andre workshops og fødselsforberedelse også med 10 %

                                                                Pris 24.000 kr.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Jordemoderkonsultationer

 Skræddersyet omsorg til netop dine behov. En konsultation med en privat jordemoder sikre god tid og fokus på netop det der interesserer dig.

 

Indholdet kan fx være;

 

Egne emner

Akupunktur

Massage

Rebozo 

Healing

Trommerejser

Vaginalsteam

Intro til anatomi og kropsarbejde ved sædeleje til termin (1400 kr.)

Modning uden kemi og bivirkninger

Ammerådgivning

Efterfødselssamtale

Jordemoderkonsultationerne har en varighed af 1 1/2  time

pris 950 kr. Klippekort 3 klip  2700 kr.

 

 

Efterfødselslukning

Et ceremonielt møde der afslutter din graviditet og ærer din fødsel. Et tydeligt punktum giver dig overskud til at være mere nærværende i rollen som mor. Du kommer dig hurtigere når både krop, tanker og følelser hyldes i ceremoni. Ro og fordybelse svøber dig under hele ceremonien og dit nervesystem balanceres dybt. Med hjælp fra din partner kan du amme din baby ved behov. Afholdes hos Tara Ravn og indeholder:

Bevidstgørelse af følelser ifbm. fødslen; fra smerte til eufori

Vaginalsteam

Kropsmassage

Wombblessing

Rebozolukning

Efterfødselslukningen varer 2 1/2 time

Pris 1700 kr. plus evt. kørselsomkostninger

 

naturlig fødsel.png

 

Motherblessing

Ceremoni og ritualer knytter mennesker ind i et fællesskab. DU er i centrum, relationen imellem dig og baby, din krop og dit forestående moderskab hyldes blidt og kærligt af dine bedste veninder. 

Jeg leder indfølende denne begivenhed, som fyldes med oplevelser der vil følge dig ind i fødslen. En motherblessing vil ruste dig til moderskabet og give plads til de finere lag i dig. 

Indhold aftales i fællesskab, men kan f.eks

være:

 

Cirklen er central

Sharing 

Oplæg

Dans

Musik

Sang

Kreativitet

Overraskelser

Birthaffirmationmoons 

Natur og bål

Trommerejse

Indre fordybelse

Massage

Wombblessing

Medicinewalk

Bellypainting

Eventyrtolkning

Drømmefangere

Tarotkort

En motherblessing varer 4 1/2 time

 Pris 5700 kr.  plus evt. kørselsomkostninger

 

Hvad siger kvinderne også; 


"Når jeg hører lyden af levende ild, genoplever jeg det healingsforløb, jeg havde i vinters hos dig Tara. Jeg er i en stemning af sund, livgivende og dyb rød livmoder, som mærkes varm og blød”. Dyb, varm og blød, med oceaner af ren natur kærlighed”

Victoria Karlo. Indretningsdesigner

 

 

Da jeg fødte Guldmaj, gik jeg ind i en meget smuk visualisering, du havde hjulpet mig med at gøre stærk Tara. I den gik jeg hånd i hånd med mit barn, helt frem til vores møde. Det er det største jeg nogensinde har oplevet.

Anne-Sofie Morgenlykke. Familieterapeut, Doula & Folkeskolelærer

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Jeg havde det helt vidunderligt problemfrit i min graviditet. Noget af det alle bedste for mig var at du fik mig til at føle graviditeten (og dermed mig og min krop), som det mest magiske, dyrebare og fantastiske i verden! Du fik mig til at lytte til min krop og være bevidst om at graviditet er en krævende og omfattende affære som skal gennemleves i det tempo som krop, baby og sjæl kræver. Både Kasper og jeg er ret hurtigt handlende, har altid mange jern i ilden, en stor omgangskreds og er begge pligtopfyldende privat som på arbejdet. Men gennem samtaler og møder med dig fik du oparbejdet en dejlig form for ro, samtidig med at vi følte at du så hvem vi var og mødte os i vores sted i livet.

Fødslen var lang, men fantastisk rolig og på ingen måde skræmmende. Det var dejligt at vi fik oparbejdet et rum som passede til vores ønsker og helt og aldeles fantastisk at du blev og var til stede gennem hele forløbet! Det var aldrig sket hvis vi havde ’anvendt’ en hospitalsjordemoder eller havde startet processen på hospitalet. Det at kunne være tæt på naturen og gå en tur blandt træerne da veerne blev svagere var virkelig helende og energigivende. Jeg er som sådan ikke ked af at fødslen endte på hospitalet (selvom jeg var godt gal i skralden da beslutningen endeligt blev taget). Vi havde en rigtig god oplevelse på hospitalet og jeg er glad for at vi var forberedte på at muligheden for hospitalsfødsel kunne foreligge. Jeg ville dog stadig ønske at Anker var kommet til verden derhjemme – men det må blive næste gang.

Vi var rigtig glade for din indsats i forhold til at skubbe baby ned på plads og forsøge forskellige teknikker for at fremme veerne. Jeg er især glad for visheden om at vi forsøgte ALT inden vi tog på hospitalet. Du var også en rigtig god støtte og ’mægler’ på hospitalet. Du var uundværlig i forhold til at assistere og hjælpe med vores ønsker og det at gennemføre en lotusfødsel på hospitalet. Du var en dejlig støtte og det var vigtigt at du var deltagende. Du skabte ro og tryghed og var ekstremt nærværende hvilket var fantastisk! 

ROEN lige efter fødslen! Igennem vores samtaler under graviditeten fik du på fineste vis forklaret hvordan den første måned bør ses som 4. trimester og hvordan man bør betragte baby som stadig være ’ufødt’. Det var virkelig en kæmpe støtte og stor glæde at have dine ord (og følelse) at læne sig op ad når nysgerrige og velmenende familiemedlemmer og venner stod i kø for at komme på barselsbesøg. Vi holdt den første uge helt fri for besøg (på nær bedsteforældre) og det skabte en vidunderlig, magisk lille boble hvor vi kunne lære hinanden at kende som familie. Og det er virkelig din fortjeneste Tara.

Vi følte os så ekstremt privilegerede over dine besøg. Især står dit første besøg efter fødslen helt tydeligt for mig. Du kom med en håndplukket buket af duftende blomster, med en lille fin gave og med en strækvikle som du lånte os og introducerede bæreteknikken. Gennem din fantastiske støtte og nærværende engagement, styrkede du vores tiltro til egne evner som nybagte forældre. Tusind tak for det.

 

Freja Marie Larsen. Konsulent ved FN og Dansk Institut for Menneskerettigheder

 

 

Waaaaaauw det skal jeg høre mere om. Tror lige en naturlig fødsel med Tara er noget for mig.

Book et gratis intromøde her

 

Fotografering

 

fullsizeoutput_2d.jpeg

 

Se flere billeder fra da Sanne fødte hurtigt i sin egen stue  HER

 

kiras lotusfødsel.jpeg

Se billeder fra Kiras lotusfødsel HER

Fotografering af din fine flygtige graviditet. Et smukt aftryk af de få gange i dit liv du kommer til at føde.

Jeg bruger det naturlige lys så vidt muligt. Min tilstedeværelse er tilbagetrukket og rolig. I vil ikke mærke mig som forstyrrende eller føle jeg dominere. Jeg respekterer med største selvfølgelighed jeres grænser og privatsfære. 

At fange det der var, det der er og det helt helt nye, er min fornemste opgave. Intet bliver igen som før.  Det største, det sværeste og det allermest mirakuløse i nogensinde vil opleve sammen, fotograferet med en jordbunden ynde. 

 

5  gode grunde til at benytte en fotograf til fødslen: 

1. Din partner skal ikke fumle med hverken kamera eller videooptager i det vigtigste øjeblik i jeres liv. Fødselsøjeblikket. Han har frie hænder til at kunne støtte, trykke og massere dig hele vejen igennem. Du kan være i centrum. 

2. Hele historien fortælles. Ikke blot de første øjeblikke efter fødslen. I får billeder helt fra starten af jer to sammen. Nært og intimt. Billeder af fødearbejdet. Pauserne. Detaljerne. I får billeder af andre mennesker der måtte være til stede - søskende…omgivelserne rundt om jer. Dette er ofte ting som den fødende ikke får med, men som er værdifuldt at have bagefter.  Du får din fødsel at se fra et andet perspektiv.

3. Kvaliteten vil være i top. Billederne får en smuk, ren og let stemning. Mit udstyr er professionelt. Jeg redigerer billedernes toner efterfølgende så det færdige produkt bliver en stak flotte og personlige billeder fra den aller vigtigste dag i livet. 

4. I kommer allesammen med på billederne.  Jeg tager billeder af det der sker under fødslen. Far og fødselspartnerens del af  begivenheden fotograferes også. Når baby er født er i alle med på de første billeder sammen.  

5. Minder for eftertiden. Det er ikke mange ganger i løbet af livet, vi vil opleve at føde børn - at blive forældre. For de aller fleste sætter denne oplevelse vakre spor. Så er det godt at have flotte billeder fra fødslen. Derved kan I dele dem med den nærmeste, lave en fin bog, måske komme nogle af dem i glas og ramme? Tænk også hvor fantastisk det er for barnet der fødtes, at have gode billede fra den dag hun eller han kom til verden!

 

Ydelser & priser;

Gravid fotografering:

Mødet finder sted på en location. Der starter vi med en lille stund hvor vi snakker sammen og jeg finder ud af hvad dine ønsker er. Vi bliver bekendte med hinanden og trygheden gør at du derefter nemmere kan give slip.

1 1/2 times fotografering

5 redigerede billeder efter dine valg

En papirkopi af dit yndlingsbillede

Efterbestilling af billeder

Pris 3900 kr. Efterbestillinger 250 kr. pr. billede

 

Fødselsfotografering:

Et lille formøde

Til rådighed fra 37+0 til du har født

5 redigerede billeder efter dine valg

En papirkopi af dit yndlingsbillede

Efterbestilling af billeder

7600 kr. Efterbestillinger 250 kr. pr. billede

 

Barselsfotografering:

1 1/2 times fotografering

5 redigerede billeder efter dine valg

En papirkopi af dit yndlingsbillede

Efterbestilling af billeder

Pris 3900 kr. Efterbestillinger 250 kr. pr. billede

 

Den store fotopakke:

graviditet + fødsel+ barsel

Et sammenhængende forløb der munder ud i jeres helt egne personlige fotografier fra hele denne unikke livsfase. I eftertiden vil I kunne samles og grine, græde og smelte tilbage til de bløde, vilde og skelsættende øjeblikke i gennemgik sammen. Historien om da I blev en familie.

Et lille formøde

Til rådighed fra 37+0 til du har født

10 redigerede billeder efter dine valg

En papirkopi af dit yndlingsbillede

Efterbestilling af billeder

Pris 12.900 kr. Efterbestillinger 250 kr. pr. billede

 

Book din fotograf  Her