HvILKEN FØDSEL drømmer du om?

Varme, ro og hjemmefødsel. At føde i Vand. En Lotusfødsel. En naturlig fødsel.

IMG_9451.jpg

Du er gravid - I lykkelige omstændigheder. Hurra! Tillykke! 

 

Velkommen. Jeg er privat jordemoder Tara Ravn. Jeg er ikke sådan en, der fra barnsben, altid har villet være jordemoder. Jeg var dengang helt opslugt af at være barn, klatre i træer - højt op! Ønskede ikke at være noget som helst på det tidspunkt, andet end tilstede i barndommens frihed og eventyr.

Duftene… lydende…lyset...fællesskabet med de andre børn… spontaniteten og fordybelsen. Årstidernes skiften omkring og i min lille krop.

Da jeg mange år senere ventede mit første barn, begyndte den gravide kvinde, det at stifte familie, fødslen og tiden efter at interessere mig intenst. Det var hele det forvandlende potentiale jeg blev fascineret af. Som et hamskifte midt i alt det hverdagsvante.

 Min glæde ved rytmen i naturens mange måder at udtrykke sig på, genkendte jeg nu i min egen graviditet.

Jeg har således tillid til naturen idet jeg har dybe rødder der. Jeg har stor tiltro til kvindens krop og hendes væsen – til den kraft du har med dig. Min holistiske tilgang betyder, at jeg respekterer og arbejder med fødslen som både magisk, hellig og jordnær.

 

Selvom jeg har været selvstændig siden 2011 og oftest ser det store smukke mirakel ske i familiernes hjem, har jeg også været med til utallige hospitalsfødsler. Min værktøjskasse kan medbringes hvor end DU ønsker at føde. Akupunktur/pressur, moxa, rebozo, urter, homøopati og viden om kroppen, balancering af bækkenet bliver til øvelser igennem graviditeten; jeg har denne udvidede og naturlige værktøjskasse med mig, som er helt uden bivirkninger. Derfor kan jeg hjælpe dig med forebyggende og blide løsninger, som jeg i årevis har set styrke og støtte gravide og fødende kvinder.

Ud over at være jordemoder, har jeg læst fotografi på kunstakademiet i London, er uddannet Steiner-pædagog og har haft en lille, kærlig Steiner-dagpleje. Jeg har tre børn på 23, 20 og 5 år og ville ønske, at jeg skulle have endnu flere. Min baggrund hjælper mig i mange situationer til trygt og nærværende at kunne skabe det forløb og den stemning, som hver enkelt kvinde og familie har brug for. Jeg elsker at give varme og ro omkring den proces og oplever den dybeste glæde ved mit arbejde. Mit ønske er at I skal have samme følelse, omkring det forløb vi sammen udfolder til jer.

 
 

10 hurtige facts om Tara

1. Hun bor i et selvbygget hus med masseovn og lervægge i København.

2. Hun slukker sin mobil når hun ikke er på kald. Træffes på disse tidspunkter på både mail og fastnet telefon; 36831971

3. Starter altid dagen udenfor. Går eller løber en tur direkte fra de varme dyner.

4. Hun har en stor svaghed for håndværket i jordemoderkunsten.

5. Elsker digte og at læse generelt. Læser pt. Blå og Mørke Spor af Naja Marie Aidt & Cathrine Raben Davidsen

6. Hun er jordemoder på GRØN STUE  hos Rose Maimonide. 

7. Ejer ikke et fjernsyn. 

8. Elsker tøj men går for det meste i genbrug. 

9. Kan ikke få nok af røde farver…bær, solnedgang, rødt uld, rosafarvet hør…

10. Hun strikker altid til det lille menneske der fødes.

Hvad drømmer du om? Fødselsforberedelse og fødsel med din egen jordemoder? Selv at tage imod dit barn? At kunne træffe et oplyst valg? Så få indgreb som muligt?

Jeg glæder mig til at inspirere dig til en glædesfyldt og naturlig fødsel, med masser af skønhed, tryghed og plads til at du kan være digselv.

 

    YES jeg skal have de bedste forudsætninger for en naturlig fødsel. Mit forspring ind i moderskabet og en smuk ny livsfase.

Book et gratis intromøde her

 
 

Hvad fremhæver kvinderne om Tara?

 

"Så snart jag fick reda på att jag var gravid så for mina tankar till Tara eftersom jag visste att jag ville föda hemma.  Jag blev väldigt lycklig när att hon tackade ja till att vara vår jordmor och är otroligt tacksam för att vi fick dela vår första graviditet med en så fin människa!

Hon var ett enormt stöd för mig och min sambo och hjälpe oss att tänka kreativt kring hur vi ville att vår förlossning skulle se ut. Vi fick många bra övningar att göra under graviditeten och akupressur som vi använde oss av för att få igång förlossning. Tara var väldigt mån om att hjälpa oss att skapa den stämning och upplevelse som just vi önskade och kom med många bra tips och ideér. Hon uppfyllde till och med min dröm om att få föda i vatten vilket var helt fantastiskt.

Med Taras hjälp blev vår första förlossning allt vi drömt om och mer til. Tusen tack från hela familjen. Du var vår ängel under både graviditeten och förlossningen!!” 

Alma Osorio. Selvforsynende Gårdejer og kunsthåndværker

 

Min fødsel sammen med dig Tara, var magisk, smuk, kraftfuld, udfordrende, stor og hurtig. Af personerne under fødslen, var du den vigtigste for mig. Netop fordi jeg mærkede i alle mine celler, hvor jeg havde dig og at jeg kunne stole på dig og give slip med dig. Det var bare det allermest betydningsfulde og kom også til udtryk og bekræftelse i fødslen. Jeg kunne mærke din varme, indfølende, kærlighedsfyldte, stærke, støttende tilstedeværelse under hele fødslen, fra du kom til os under veerne. Jeg havde meget brug for ro i energierne i rummet og en stor tilstedeværelse, også under veerne. Det var lige som at du vidste det. Din sang og stemme var det eneste jeg ville høre da veerne blev stærkest. Din healende og sikre hånd i min, var så god for mig!

Åh TAK! Du spillede den vigtigste rolle for mig. Mine og vore behov blev hyllet til månen og tilbake. 11111111 tak for dette magiske møtet med dig. Vi er alle tre for altid taknemlige. FÈ~Shaya er den bedste gave og en lykkelig og stærk baby. KYS fra os.

Linett Haakenstad. Psykomotoriker og Danser

 

Jaaaaaa vores er søn er blevet et år Tara! Tak for hjælpen med ham. Jeg havde det ret magisk over at dvæle ved fødslen og barselstiden åhhhh, ved din hjælp. Tak tak tak igen Tara.

Freja Marie Larsen. Konsulent ved FN og Dansk Institut for Menneskerettigheder

 

Tara fik mig til at føle mig mega stærk og tryg og jeg havde den største tillid til, at jeg ejede min gravide krop og min fødsel. Hun lyttede til mig og respekterede mig. Hun gav mig lige præcis den omsorg, faglighed og forberedelse, jeg havde brug for, sådan så at fødslen kunne blive som jeg ønskede. Faktisk blev den endnu mere fantastisk end jeg overhovedet havde drømt om. Jeg får lyst til at blive gravid igen, bare for at kunne komme til at føde med hende en gang mere.

Katrine Birk. Alternativ Behandler og Forfatter                                                                                                                                                                                                                                                                         

Waaaaauw jeg skal høre mere om mine muligheder for en naturlig fødsel med Tara. Jeg booker en gratis intro snak