Klassisk fødselsforberedelse med et alternativt tvist

 

Fødselsforberedelse giver tryghed, styrke og indsigt. Fødselsforberedelse sikre dig overblik & medindflydelse.

Jeg giver mig god tid til at vejlede i, hvordan din krop arbejder i fødslen. Du får viden om nervesystemet, hormonlære samt viden om hvordan man kan forebygge, både i graviditeten, i fødslen og i tiden lige efter. Viden og teknikker til at forstå og håndterer smerten berøres omhyggeligt.

Mit dybe ønske er at du skal vide, hvordan brugen af medicin, indgreb og kejsersnit mindskes, samt hvordan du sikre dig at disse blot anvendes, ved den allerstørste nødvendighed.

Denne grundige gennemgang, er helt central for mine kurser.

På den måde sikre du at de rammer der skabes omkring dig i fødslen, passer fuldstændig til dine behov.

Du har ret til at din gravide krops dybe kræfter, bruges til fordel for dig og din baby. Den naturlige fødsel er din og barnets bedste udgangspunkt – hele familiens allerbedste udgangspunkt, for en blid, sund og kærlighedsfyldt start.

Kurset afholdes sammen med Kundalini Yoga instruktør Anne. Hun er ejer af Sat Nam Yoga Yoga på Christianshavn, hvor kurset finder sted. Vi starter med jordemoder og slutter med yoga.

IMG_9161.jpg

Klassiske emner:

Smertefilosofi & anatomi

Naturlig smertelindring

Bækkenet

Barnets rejse i fødslen

Vekraften

Din følsomhed

De fire p´er

Fødslens start

Fødslens faser

Hormoner

Fødestillinger

Bevægelse

Tyngdekraften

De fire v´er

Efter fødslen

Amning

Psykisk & fysisk sundhed

Dit personlige fødebrev

Det alternative tvist bringer os ind på emner som brug af planter og blomster i graviditeten og i fødslen. Fire udvalgte urter gennemgås. Homøopatien giver ligeledes en masse muligheder for både at forebygge og behandle “normale” udtryk. I tiden efter fødslen findes der også støttende og blide terapier du kan vælge til dig og baby, således kommer I på toppen igen, i jeres eget tempo. Jeg fortæller med stor omhu om alt dette.

Alternative emner:

Hindbærblad

Morgenfrue

Hyrdetaske

Kulsukker

Homøopati

Vaginalsteam

Wombblessing

 

Det med småt


Din tilmelding er først sikret når kurset er betalt. 

Indbetalingen er bindende og vil ikke blive refunderet efter kursusstart.
Et administrationsgebyr på 900 kr. tilbageholdes ved frafald inden opstart.

Sted: Satnahm yoga yoga. Wildersgade 9c, 1401 København K. 4 x  3 time Pris 2200 kr. 

 

IMG_9445.jpg

 DIG

    Fødselsforberedelse med fokus på "Den Indre Graviditet"

 

I en gruppen af kvinder undersøges det, hvordan intuitionen kan bringe din fødsel i større samklang, med de ønsker der ligger nærmest din drøm. Hvad er din drøm i fødslen?
Din kvindekraft og din intuition er stærk og autentisk, men hvor kommer den fra? Hvordan får du adgang til den i din fødsel og i dit moderskab? 

Med dette fødselsforberedelseskursus, får du redskaber til at flytte ind i din krop på dine præmisser og derfra udfolde din fødsel og dit moderskab i overensstemmelse med din integritet.

På DIG får du indsigt i hvem du er på vej til at blive som ny mor.


Du bliver en del af et stærkt fællesskab af kvinder, som også er nysgerrige og søgende, åbne og sanseligt forbundet til graviditeten, fødslen og til forestillingen om hvordan livet som mor bliver. 


Dette kursus er ikke blot for 1.gangs fødende. Det vil - hvis du allerede er mor, lede dig dybere ind i dit moderskab via kroppen og kvinden indeni.

Der vil være sharings, meditationer og oplæg om:


Genfind og styrk forbindelsen til din intuition
Skyggearbejde


Kreativitet og kunstneriske opgaver


Shamanistisk praksis ved brug af medicinhjulet

At arbejde kreativt med dig selv

Dans


Poesi


Sjælfuldhed

Sensitivitet


Eventyrtolkning


Symboler


Fødselsmanifestations alter

Ceremoni

Motherblessing


Ritual


Dialationmoon


Mor/barn samhørighed


Meditation


Dit personlige fødealter


Natur


Skov med bål


Birth affirmation moonwork


En stærk og tryg kreds af kommende mødre


Sunde veganske og glutenfrie snacks uden sukker


Den dejligste urtete

Rå honning

     Sted: Boserupvej 5, 3200 Helsinge. September; d.3. + d.10. + d.17. + d.24. Sted: Boserupvej 5, 3200 Helsinge. December; d.26.11. + d.3.12. + d.10.12. + d.17.12. 4 x 2 timer Pris 1800 kr.


Madpakke medbringes. Der vil blive serveret te, rå honning og hjemmelavede rawfood goodies. 

Hvis du har en rammetromme medbringes denne. 
 


Det med småt

Din tilmelding er først sikret, når kurset er betalt. 

Indbetalingen er bindende og vil ikke blive refunderet efter kursusstart.
Et administrationsgebyr på 900 kr. tilbageholdes ved frafald inden opstart.

Efter tilmelding og betaling, sender jeg dig et udførligt program med indhold, artikler, samt en beskrivelse af sager du skal medbringe. 


             Vel mødt! Jeg og de andre kvinder, glæder os til at have dig med i kredsen.                                                                                                                                          

DIG WEB.jpg

 

Hvad siger damerne!

 

Tara havde skabt et meget meget rart, trygt og hyggeligt rum og rammerne var fantastiske! Det var meget berigende!

For mig var det betydningsfyldt at mødes i et fællesskab, hvor den sårbarhed og dybde graviditeten gav, fik lov til at fylde. I samvær med noget kvindeligt og med fokus på barn og fødsel.

Det var en KÆMPE gave for mig at have det rum, hvor jeg fik udtrykt nogle tanker, følelser og nogle sårbarheder og følte mig set og hold af i det!!!

Det var en VIGTIG støtte ifht. at jeg havde tillid, til mig selv i fødslen og lyttede og gav plads, til hvad der føles naturligt.

Kristine Bølge. Psykomotoriker studerende & NGO arrangør

 

 

Tak for en helt enorm magisk shamanistisk oplevelse! Det var så vildt og jeg er stadig i dyb forbindelse til min indre natur. Tak Tara, du er vidunderlig! 

Julie Sichlau. Yogainstruktør

 

Jeg havde længe haft et distanceret forhold til min krop. I forbindelse med min graviditet betød det b.la. at jeg havde enormt svært ved at relatere til barnet i min mave. Tara hjalp mig med at Åbne op og jeg oplevede en større samhørighed med mit barn, nÅr jeg var sammen med Tara. Jeg husker særligt en af øvelserne og fornemmelsen af at tage mentalt og følelsesmæssig kontakt til barnet i maven. Der oplevede jeg en varm og fuldkommen samhørighed med min søn, der fik mig til at græde.

Jeg oplevede Tara som enormt omsorgsfuld og favnende. Hun tog udgangspunkt i det sted, hvor jeg befandt mig, samtidig med, at hun formÅede at hjælpe mig med at rykke mig til et sted, der var bedre for mig.

Jeg kan varmt anbefale alle gravide at tage kontakt til Tara. 

 

Majken Jakobsen. Pædagog og kandidat i pædagogisk antropologi

 

Taras fødselsforberedelse med fokus på Din Indre Graviditet er bestemt noget der mangler mere af i vores samfund. Ved min første graviditet kunne jeg virkelig godt have brugt den kraft og de værktøjer jeg fik med fra forberedelsen. Synes jeg er bedre rustet til min anden fødsel.

Hun forstår at holde hygge omkring dig med varme i masseovnen, hendes rolige og omsorgsfulde gemyt, lækre raw kugler, te, puder og nærvær. 

For mig var det så fedt at sidde med andre kvinder i samme situation og dele hvad der foregår i ens følelser og tanker hvor der også er plads til det mere spirituelle i at få et barn og transformationen i at blive mor. Det finder man ikke mange steder.

Kan bestemt anbefale det hjerterum der er hos Tara <3

Tak for dig og dit væsen Tara. Du formår at give mig ro og tro på mig selv,  såre igennem dine ord. Gid du skulle være ved min side, når jeg går i fødsel. Din tilgang til den del af en kvindes liv, er så smuk.  

 

Noelle Jørgensen. Hjemmepasser & Gartner

 

Jeg har med stor glæde og begejstring deltaget i Taras meget givende og meningsfulde fødselsforberedelse.

Jeg er jordemoder og var ikke gravid da jeg var med på DIG, men blev så nysgerrig på Taras arbejde, at jeg måtte deltage.

Tara får fat i kernen hos den gravide og får hævet kvindens iboende kraft og tro tilbage til kvinden, på en helt naturlig måde.
Jeg har født 3 børn, gode fødsler alle 3 - men har altid følt der manglede "noget" - dette noget fandt jeg her - ville da bare ha' ønsket, at dette tilbud, havde været en mulighed for mig dengang!
Så dejlige gravide kvinder derude, modtag og brug dette styrkende kursus i din graviditet, din fødsel og moderskab. Anbefaler på det varmeste DIG til dig <3

Ulricce Frandsen. Jordemoder